Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την αρχή της σεζόν του NBA στις 24 Οκτώβρη.

Ο Λίραρντ βρήκε το νέο του λιμάνι στο Μιλγουόκι. Οι ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και έχουν μπει φορτσάτες στη pre-season. Όλα είναι  σχεδόν έτοιμα για την αρχή της σεζόν στις 24 Οκτώβρη. Είναι όμως κάποιοι αγώνες που και φέτος θα μας απασχολήσουν περισσότερο από άλλους. Ανοίξτε λοιπόν τα ημερολόγια σας και σημειώστε ημερομηνίες.

24 Οκτωβρίου: Λέϊκερς – Νάγκετς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα ταξιδέψει στο Ντένβερ για τη βραδιά του δαχτυλιδιού του Νίκολα Γιόκιτς και των Νάγκετς.  Άτυπη ρεβάνς μετά τη σκούπα στους τελικούς της Δύσης πέρυσι. Στην 21η σεζόν του ο Λεμπρόν, που θα κλείσει τα 39 τον Δεκέμβρη. Σίγουρα ένας ματς που θα μας ανοίξει την όρεξη για τη σεζόν.

24 Οκτωβρίου: Σανς – Γουόριορς

Πολ και Ντουράντ απέναντι στις παλιές τους ομάδες. Ο Πολ θα έχει την ευκαιρία να δείξει πολύ νωρίς αν υπάρχει έστω μία ένδειξη χημείας με τους υπόλοιπους Γουόριορς. Ο Ντουράντ από την άλλη, παρέα και με τον Μπιλ πλέον, έχει την ευκαιρία να δείξει πως οι Σανς είναι πράγματι διεκδικητές του τίτλου. Κέφια από τους διοργανωτές των παιχνιδιών, με δύο αγώνες που θα τραβήξουν πολλά βλέμματά στις 24 του μήνα.

25 Οκτωβρίου: Σπερς – Μάβερικς

Η πρώτη του Γουεμπανιάμα θα είναι απέναντι στους Μάβερικς των Ντόνσιτς και Ίρβινγκ. Το νέο μεγάλο όνομα στη λίγκα έκλεψε κάθε εντύπωση στο summer league του Λας Βέγκας και ήρθε η ώρα να μας δείξει τι μπορεί να κάνει απέναντι στα βασικά ρόστερ και στους ήδη φτασμένους σούπερ σταρ.

9 Δεκεμβρίου: Τελικός τουρνουά Play-In

Για το τουρνουά play-in θα πούμε όταν έρθει η ώρα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε προς το παρόν είναι πως ο τελικός του θα Το ΝΒΑ θα διοργανωθεί στο Λας Βέγκας στις 9 Δεκεμβρίου. Κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας θα κερδίσει 500.000 δολάρια. Ο αγώνας θα είναι το 83ο παιχνίδι για τις  ομάδες που θα προκριθούν και δεν θα συμπεριληφθεί στην κατάταξη της κανονικής περιόδου.

25 Δεκεμβρίου: Νάγκετς – Γουόριορς

Δύο ομάδες που προσφέρουν εξαιρετικές αναμετρήσεις και στην κανονική περίοδο αλλά και στα πλέι οφ. Δε θα μπορούσε ένας τέτοιος αγώνας να λείπει από το πρόγραμμα του φετινού Christmas Day.

25 Δεκεμβρίου: Λέικερς – Σελτικς

Για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα χρόνια, οι μεγάλοι αντίπαλοι του NBA θα βρεθούν αντιμέτωπη την ημέρα των Χριστουγέννων. Λέμπρον εναντίον Τέιτουμ, Ντέιβις εναντίον Πορζίνγκις και highlights για να βλέπουμε μέχρι την πρωτοχρονιά.

25 Φεβρουαρίου: Μπακς – Σίξερς

Γιάννης και Εμπίιντ, δύο υποψήφιοι για το βραβείο του MVP κάθε χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητά να αποδείξουν καθώς θα πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου. Εκτός κι αν μέχρι τότε ο κύριος Γιόκιτς είναι και πάλι μίλια μακριά από τους υπόλοιπους.

29 Φεβρουαρίου: Χιτ – Νάγκετς

Πολύ αργά μέσα στη σεζόν θα έρθει το πρώτο match up μεταξύ των δύο περσινών φιναλίστ. Και οι δύο ομάδες ήταν ήσυχες τη φετινή preseason οπότε θα δούμε έναν αγώνα βγαλμένο από τους περσινούς τελικούς.