Το βαρύτατο σκορ φέρνει σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός κρατά ακόμα «κλειστά χαρτιά» αλλά τα πρώτα ονόματα υποψηφίων προπονητών έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία της ομάδας.

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του η λέξη «παραίτηση», όμως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Η εικόνα που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι και στις δύο αναμετρήσεις ήταν μη αναμενόμενη και συνάμα απογοητευτική. Όπως είναι λογικό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γίνει αποδέκτης των περισσότερων αρνητικών σχολίων. Ποιες όμως θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρει ο Ολυμπιακός;

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δεχθεί σκληρή κριτική και για τις περσινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο τώρα η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη. Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Ολυμπιακού μετά τη συντριβή από τη Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να παραιτηθεί. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός καλείται άμεσα να πάρει μία απόφαση, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/8) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη, σε αντίθεση με τον κόσμο της ομάδας. Πλέον το… μπαλάκι έχει περάσει στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται ως αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς;

Στα γραφεία της ομάδας έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις, με ονόματα από την Αγγλία και την Ισπανία. Βέβαια ακόμα κανείς δεν ξέρει αν η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού είναι με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι. Απλά τα σενάρια έχουν… φουντώσει με αφορμή τη χθεσινή ήττα.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι φέρεται να είναι ένας προπονητής που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τυπικά στα μέσα Ιουλίου, ενώ από τις 28 Φεβρουαρίου ήταν εκτός Ουκρανίας. Ο 43χρονος κόουτς είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σαχτάρ τον Μάιο του 2021, ενώ σε 30 παιχνίδια μέτρησε 20 νίκες, πέντε ισοπαλίες κιι άλλες τόσες ήττες.

Ένας ακόμα προπονητής που ακούγεται έντονα και να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό είναι ο Κάρλος Κορμπεράν. Έχει διατελέσει συνεργάτης του Μαρσέλο Μπιέλσα ενώ και στην Χάντερσφιλντ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Άλλωστε για λίγο έχασε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Πριν τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου, ο Κορμπεράν παραιτήθηκε και πλέον είναι ελεύθερος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Περιμένουμε!