Ολυμπιακός: Οικοδεσπότης ο Άλεκ Πίτερς σε εορταστικό δείπνο των πρωταθλητών εφήβων
Στο εστιατόριο του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Άλεκ Πίτερς γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας οι έφηβοι της ομάδας του Πειραιά
Στο εστιατόριο του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Άλεκ Πίτερς γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας οι έφηβοι της ομάδας του Πειραιά. Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, μαζί με το διοικητικό προσωπικό της Olympiacos BC Academy έγιναν μια μεγάλη «ερυθρόλευκη» παρέα στο εστιατόριο Twenty Five κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική σεζόν.
Μια απαιτητική χρονιά με 44 παιχνίδια σε 4 διαφορετικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ, Rising Stars U18, Euroleague Next Generation, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) που έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο Άργος Ορεστικό.
Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Άλεκ Πίτερς που υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τους εφήβους του Ολυμπιακού και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους και να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του τίτλου.
Η βραδιά έκλεισε με την «ερυθρόλευκη» οικογένεια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού να μοιράζεται τις έντονες στιγμές του μεγάλου τελικού και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.