Ο Ολυμπιακός γνώρισε ντροπιαστικό εντός έδρας αποκλεισμό από το Champions League, χάνοντας με το βαρύτατο 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάκιστη εμφάνιση και αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και στα δύο παιχνίδια οπότε μοιραία ήρθε και ο αποκλεισμός. Αποκορύφωμα ήταν η σημερινή εμφάνιση και η ήττα με το βαρύ 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Πλέον, ο Ολυμπιακός εστιάζει στην επόμενη μέρα που θα τον βρει στο Europa League. Αντίπαλός του θα είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία αποκλείστηκε από τη Φερεντσβάρος.

Η εξέλιξη του ματς

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερί. Μεγάλη ευθύνη φέρει στη συγκεκριμένη φάση ο Ζινκερνάγκελ που έκανε φάουλ χωρίς λόγο ενώ καλύτερη αντίδραση θα μπορούσε να έχει και ο Βατσλίκ. Στο 12ο λεπτό, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για χέρι του Πλάνιτς ενώ στο 25′ ο Μπουχαλάκης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε (χέρι του σκόρερ). Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ανύπαρκτο και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Μακάμπι Χάιφα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Βατσλίκ απέκρουσε το τετ α τετ του Νταβίντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι περισσότεροι περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα έμπαινε με διάθεση να πιέσει και να ανατρέψει το σκορ. Στο 60΄ ο Τικίνιο έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σουτάροντας από κοντά πάνω στα σώματα.

Στο επόμενο λεπτό ο Πιερό βγήκε στην πλάτη του Σισέ σε μια σέντρα από δεξιά και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 65ο λεπτό, από σέντρα του Κορνού από αριστερά αυτή τη φορά, διασφάλισε την πρόκριση της ομάδας του, ξανά με κεφαλιά! Το… κερασάκι στην πρόκριση της πρωταθλήτριας Ισραήλ έβαλε ο Φανί στο 87′.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ (62΄ Κούντε), Μπουχαλάκης (46΄ Καρβάλιο), Μαντί Καμαρά (77΄ Εμβιλά), Ζινκερνάγκελ (62΄ Ελ Αραμπί), Μασούρας (69΄ Βαλμπουενά), Τικίνιο.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μπαράκ Μπαχάρ): Κοέν, Κορνού (72΄ Μεναχέμ). Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Σούντγκρεν, Μοχάμεντ, Λαβί, Σερί (78΄ Ατζίλι), Νταβίντ (78΄ Φανί), Πιερό (86΄ Ρουκάβιτσα), Αζίζα (73΄ Αράντ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!