Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν θα το... κουνήσει από τον Ολυμπιακό αφού οι Σακραμέντο Κινγκς επέλεξαν να μην κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει ο Σάσα Βεζένκοβ όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ των Κίνγκς, Σον Κάνινγκχαμ. Σύμφωνα με το tweet του έμπειρου δημοσιογράφου, η ομάδα του Σακραμέντο δεν σκοπεύει να κάνει κίνηση για τον άσο του Ολυμπιακού. Και αυτό διότι προτίμησαν και υπέγραψαν τον Τσίμα Μονέκε.

Αναλυτικά, ο Κάνινγκχαμ αναφέρει ότι: «Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν θα φέρουν τον Σάσα Βεζένκοβ για την σεζόν 2022/23. Η ομάδα θα συνεχίσει να παρακολουθεί την περίπτωσή του την σεζόν που έρχεται και θα διατηρήσει τα δικαιώματά του, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τον φέρει την επόμενη σεζόν».

Ο Τσίμα Μονέκε είναι 27 ετών και πέρυσι αναδείχθηκε MVP του Basketball Champions League με τη Μανρέσα. Γνωρίζει τον Μάικ Μπράουν από την εθνική Νιγηρίας, κάτι που συντέλεσε στην απόκτηση και του Κέι Τζέι Οκπάλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!