Ο Κιλιάν Εμπαπέ «χρέωσε» στους Νικολά Σαρκοζί και Εμανουέλ Μακρόν ένα μέρος της απόφασής του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιβεβαίωσε πως το ζήτημα της παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε και πολιτικό υπόβαθρο. Κι αυτό γιατί όπως αποκάλυψε, οι Εμανουέλ Μακρόν και Νικολά Σαρκοζί του απευθύνθηκαν και τον συμβούλευσαν να παραμείνει στη Γαλλία.

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε πως οι δύο ισχυροί πολιτικοί άνδρες της Γαλλίας επικοινώνησαν μαζί του πριν πάρει την τελική απόφαση. Όσο βρισκόταν ακόμα σε επικοινωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τους ιθύνοντες της Παρί, Μακρόν και Σαρκοζί του πρότειναν να παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο Εμπαπέ, του υπογράμμισαν πως η απόφαση είναι πάνω απ’ όλα δική του. Μία απόφαση που φυσικά δυσαρέστησε και ενόχλησε πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου και κυρίως της Βασίλισσας. Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε δύο ημέρες έχασε 700.000 followers.

«Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Νικολά Σαρκοζί με συμβούλευσαν να συνεχίσω στη χώρα μου, να συνεχίσω να γράφω ιστορία στην Παρί. Αλλά πάνω απ’ όλα ήταν δική μου απόφαση. Είμαι χαρούμενος με αυτή την επιλογή».