«Μίδας» του Παρισιού ετοιμάζεται να γίνει ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφήνοντας στην άκρη το συμφωνητικό του με την Ρεάλ Μαδρίτης και ανανεώνοντας τελικά με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακουγόταν εδώ και κάποιες μέρες, πλέον τείνει να γίνει και επίσημο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έλαβε την οριστική του απόφαση, η οποία είναι να παραμείνει τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν αποδεχόμενος την… τρελή πρόταση που του έκανε η γαλλική ομάδα.

Πρόκειται για ένα σίριαλ το οποίο μας απασχολούσε εδώ και πολλούς μήνες. Όλα έδειχναν πως οι δρόμοι του Εμπαπέ και της Παρί θα χώριζαν καθώς ο Γάλλος ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Και αυτό το βήμα ήταν προς τη μεριά της Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσει όμως τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι πρωταθλητές Γαλλίας.

Οι Παριζιάνοι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να πείσουν τον 23χρονο να παραμείνει στο Παρίσι και να ανανεώσει με την ομάδα. Του πρόσφεραν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με έναν τεράστιο μισθό και πολλά μπόνους. Του έδωσαν μέχρι και τον πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ του συλλόγου ώστε να έχει τον πρώτο λόγο σε όλες τις αποφάσεις οι οποίες θα παρθούν για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ισπανική εκπομπή «Chiringuito» ανέφερε πως πλέον ο Γάλλος δεν σηκώνει καν το τηλέφωνο στις κλήσεις των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα και το ιταλικό Sky Sports μετέδωσε πως ο Εμπαπέ θα παραμείνει στο Παρίσι. Όπως αποδεικνύεται τα τελευταία σενάρια δείχνουν Παρί Σεν Ζερμέν.

Εν αναμονή της αυριανής μέρας (22/5) όπου λογικά ο Εμπαπέ θα ανακοινώσει και επίσημα την απόφασή του.