Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχασε 700.000 ακόλουθους στο instagram μετά την ανανέωσή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε τον αριθμό των followers του να μειώνεται κατά 700.000 μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως φαίνεται, πολλοί τον τιμώρησαν για την επιλογή του αλλά και για τη συμπεριφορά του. Κι αυτό διότι όλοι γνώριζαν πως είχε συμφωνήσει προφορικά με τη Ρεάλ. Μία συμφωνία που ο Εμπαπέ δεν τίμησε και «έσπασε», κάτι που θεωρείται ύστατη προδοσία για τους οπαδούς. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για χρήματα. Έσχατη προδοσία.

Ειδικότερα, ο Γάλλος σούπερ σταρ επέλεξε να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν παρά τις αναφορές που τον ήθελαν να έχει δώσει τα χέρια με τη βασίλισσα. Και αυτό γιατί οι Παριζιάνοι του έστρωσαν δρόμο από χρυσάφι και του πρόσφεραν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ως το 2025.

Με αυτό το συμβόλαιο παίρνει 300.000.000 μπόνους μεταγραφής, τα 100.000.000 ευρώ θα φτάσουν οι ετήσιες απολαβές του ενώ θα μπορεί να εγκρίνει ή να απορρίψει προπονητή, τεχνικό διευθυντή και μεταγραφές.

Το ισπανικό Μέσο “El Chiringuito” ήταν αυτό που ανέφερε πως ο 23χρονος Γάλλος αστέρας είδε 700.000 followers του να τον κάνουν unfollow. Βέβαια και πάλι παραμένει ένας από τους αθλητές με τα περισσότερα εκατομμύρια ακόλουθους καθώς έχει 71 εκατομμύρια.

Σ’αρέσει να διαβάζεις αφιερώματα, ρετρό ιστορίες, συνεντεύξεις αλλά και τα σημαντικότερα νέα του αθλητισμού; Δες μας και στο YouTube κάνοντας subscribe στο κανάλι μας.