Ο Ολυμπιακός δήλωσε τον Φίλιπ Πετρούσεφ στη Basket League αντί του Λουκ Σίκμα που φημολογείται πως μετράει μέρες στους «ερυθρόλευκους».

Την αντικατάσταση του Λουκ Σίκμα με τον Φιλίπ Πετρούσεβ, σε ό,τι αφορά στο ρόστερ για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, αποφάσισαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που δήλωσαν τον Σέρβο σέντερ στον ΕΣΑΚΕ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές (21/12) ο Ολυμπιακός είχε δηλώσει και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που απέκτησε ελληνικό διαβατήριο.

Πλέον εκτός ρόστερ για την Basket League είναι για τον Ολυμπιακό οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Μετά από αυτή την κίνηση, η 7αδα των ξένων των “ερυθρόλευκων” στην Stoiximan Basket League (σε κάθε ματς έχουν δικαίωμα 6 εξ αυτών) είναι η εξής: Αϊζάια Κάναν, Νάιτζελ-Γουίλιαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ. Εκτός ελληνικού ρόστερ βρίσκονται αυτή την στιγμή οι Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!