Η εξομολόγηση του Ντέλε Άλι έκανε τον γύρο του κόσμου, με τη βιολογική του μητέρα να αρνείται κατηγορηματικά όσα είπε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ντέλε Άλι που μίλησε για τα παιδικά του χρόνια δύσκολα προσπερνιέται. Από το γεγονός πως από πολύ μικρή ηλικία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από φίλο της μητέρας του. Ενώ είπε πως έκανε διακίνηση ναρκωτικών και όπως μεγάλωσε παραδέχτηκε τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Τον εθισμό του στα υπνωτικά χάπια και αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε σε κλινική για έξι μήνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η βιολογική του μητέρα όμως σε δηλώσεις της στο στο γαλλικό μέσο OJBSPORT αρνείται κατηγορηματικά μεγάλο μέρος της εξομολόγησης του Ντέλε Άλι. Μέσα από τη συνέντευξή της στο γαλλικό μέσο εκφράζει τη δική της οπτική και τη δική της αλήθεια γύρο από τα γεγονότα που ανέφερε ο Άγγλος μέσος.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων αναφέρει:

” Δεν υιοθετήθηκε ποτέ από κανέναν. Στα επτά του χρόνια πήγε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία στο Λάγος. Δεν τον έστειλαν ποτέ στην Αφρική για πειθαρχία, είναι κραυγαλέο ψέμα. Είχε οδηγό που τον έπαιρνε κάθε μέρα από το σχολείο. Έχουμε όλα τα έγγραφα και τις φωτογραφίες με τον μπαμπά του από τότε που γεννήθηκε. Του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου”.

“Μια Τετάρτη τηλεφώνησα στον πατέρα του για να του πω ότι η οικογένεια Χίκφορντ δεν είχε επιστρέψει τον Ντέλε. Ο Κένι κάλεσε κι αυτοί τον παρακάλεσαν να τους αφήσει να τον κρατήσουν ακόμα ένα βράδυ, γιατί είχαν πιο άνετο σπίτι και τα παιδιά μας ήταν φίλοι. Ο Κένι συμφώνησε, χωρίς να γνωρίζει ότι είχαν ένα σχέδιο”.

Ενώ για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης από οικογενειακό τους φίλο ανέφερε:

“Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από τότε που άκουσα τον γιο μου να περιγράφει την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί. Δεν είχα ιδέα ότι είχε κακοποιηθεί. Λυπάμαι πολύ. Μου ραγίζει η καρδιά να σκέφτομαι ότι κάποιος που επέτρεψα να μπει στο σπίτι μου μπορεί να πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!