Στην παιδική του ηλικία αναφέρθηκε ο Ντέλε Άλι για πρώτη φορά με το τι πέρασε με αυτά να αποτελούν πραγματική γροθιά στο στομάχι.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Γκάρι Νέβιλ, ο Ντέλε Άλι μίλησε για τα εφιαλτικά παιδικά του χρόνια. Αυτή η κατάθεση ψυχής του Άγγλου μέσου είναι πραγματικά γροθιά στο στομάχι. Σε σημείο που τόσο ο ίδιος όσο και ο Γκάρι Νέβιλ είχαν δακρύσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη χθεσινή του συνέντευξη ο Ντέλε Άλι ανοίχτηκε για τα παιδικά του χρόνια που ήταν πολύ δύσκολα μέχρι να υιοθετηθεί σε ηλικία 12 ετών.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Στα έξι μου, παρενοχλήθηκα από έναν φίλο της μητέρας μου, ο οποίος ήταν συχνά στο σπίτι”.

“Η μητέρα μου ήταν αλκοολική και με έστειλαν στην Αφρική για να μάθω πειθαρχία και μετά με έστειλαν πίσω. Στα επτά μου άρχισα να καπνίζω και στα οκτώ μου άρχισα να διακινώ ναρκωτικά”.

“Στα έντεκα ένας τύπος από το διπλανό σπίτι με κρέμασε από μια γέφυρα. Στα δώδεκα υιοθετήθηκα από μια καταπληκτική οικογένεια. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερους ανθρώπους για να κάνουν αυτό που έκαναν για μένα. Αν ο Θεός δημιούργησε ανθρώπους, αυτοί ήταν”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!