Ο Μπεν Μπρέρετον Ντίαθ αφήνει την ιστορική Μπλάκμπερν και γίνεται κάτοικος Βιγιαρεάλ για τα επόμενα χρόνια.

Ο Μπεν Μπρέρετον Ντίαθ αφήνει την Μπλάκμπερν και γίνεται κάτοικος Ισπανίας για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την ιστορία ο νέος επιθετικός των Ισπανών πήρε την υπηκοότητα της Χιλής χάρη στο Football Manager.  Ένας λάτρης του παιχνιδιού που ήθελε να φτιάξει μια dream team Χιλιανών ποδοσφαιριστών, το ανακάλυψε και με ένα απλό tweet έγινε viral. Έτσι ο Μπρέρετον εδώ και 2 χρόνια φοράει τη φανέλα της εθνικής και αποτελεί μια από τις πιο περίεργες και συνάμα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Ο Χιλιανός επιθετικός αγωνίζεται με ευκολία σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης ενώ τη σεζόν που μας πέρασε πέτυχε 14 γκολ στη Τσάμπιονσιπ. Αναμένεται να αναπληρώσει το κενό του Νικολάς Τζάκσον που άφησε τη Βιγιαρεάλ για τη Τσέλσι. Μάλιστα στην Ισπανία θα πάει ως ελεύθερος στη Βιγιαρεάλ αφού τα βρήκαν σε όλα για το συμβόλαιό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!