Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αυτή είναι η τριάδα των διαιτητών για το Game 4 των μεγάλων τελικών της Basket League.

Ο Ηλίας Κορομηλάς, ο Πέτρος Παπαπέτρου και ο Γιώργος Θεονάς, θα αποτελέσουν την τριάδα των διαιτητών για το Game 4 των τελικών της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (15/6, 21:15). Παναθηναϊκός

Οι Κορομηλάς και Θεονάς, «σφύριξαν» στο τρίτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, ενώ ο Παπαπέτρου ήταν μέλος της διαιτητικής τριάδας στο Game 2 στο ΟΑΚΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κώστας Παπανικολάου: Θλάση 1ου βαθμού στο γαστροκνήμιο – Αμφίβολος στον 4ο τελικό

Ο Κώστας Παπανικολάου αισθάνθηκε ενόχληση στη γάμπα, κατά τη διάρκεια του 3ου, νικηφόρου για τον Ολυμπιακό τελικού, με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, προχθες (11/6) και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στον 4ο τελικό, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη (15/6, 21:15) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Έτσι, ο Ολυμπιακός ίσως κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του στο Game 4 της σειράς των τελικών, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2023, καθώς η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-1 έναντι του Παναθηναϊκού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!