Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2023/24 αναμένεται... συναρπαστική!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2023/24 αναμένεται… συναρπαστική! Η ζήτηση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο κι αυτό είναι πλέον δεδομένο από τα μηνύματα που έχουν φτάσει στα γραφεία των υπευθύνων. Η κατάκτηση του νταμπλ, η ατμόσφαιρα στην ΟΠΑΠ Αρένα και η ευρωπαϊκή πρόκληση καθιστούν την αγορά «διαρκείας» μια… επικίνδυνη αποστολή, ειδικά για όσους θέλουν να προμηθευτούν για πρώτη φορά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η διαδικασία βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΕΚ κατακλύζεται εδώ και καιρό από τηλεφωνήματα ενδιαφερομένων από την Αθήνα, την περιφέρεια, ακόμα και από το εξωτερικό. Τα αιτήματα αφορούν όλα τα… βαλάντια και είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν ήδη 15 εταιρείες ή επιχειρηματίες ως πρόσωπα που έχουν μπει σε λίστα αναμονής για να κλείσουν σουίτα, αν και όποτε υπάρξει διαθεσιμότητα!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!