Στο Καλλιμάρμαρο η επίσημη φωτογράφηση της ΑΕΚ πριν το φάιναλ φορ του Basketball Champions League
Μία επιλογή από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο ώστε να δώσει έμπνευση στους «κιτρινόμαυρους» και κίνητρο για να κατακτήσουν το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο
Το Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου το 1968 κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του ελληνικού αθλητισμού, το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης στο μπάσκετ, επέλεξε η ΑΕΚ για την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας, πριν από τη συμμετοχή της στο φάιναλ του Basketball Champions League (7-9 Μαΐου), στην Μπανταλόνα.
Οι Μπράντλεϊ, Φλιώνης, Γκρέι και Νανάλι πόζαραν στο φακό από τις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μία επιλογή από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο ώστε να δώσει έμπνευση στους «κιτρινόμαυρους» και κίνητρο για να κατακτήσουν το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο (1968 Κύπελλο Κυπελλούχων, 2000 Κύπελλο Σαπόρτα και 2018 Basketball Champions League).
Η Ένωση επέστρεψε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης και στον ημιτελικό της 7ης Μαΐου (22:00) αντιμετωπίζει τη Μάλαγα. Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, στις 19:00 «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» η Ρίτας Βίλνιους και η Τενερίφη. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, στις 21:00.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.