Ο Πολ Πογκμπά θα μπορούσε να ξεκινήσει απόψε (2/5) βασικός για τον -εκτός έδρας-αγώνα της Μονακό εναντίον της Μετς (20:00), για την 32η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Πολ Πογκμπά θα μπορούσε να ξεκινήσει απόψε (2/5) βασικός για τον -εκτός έδρας-αγώνα της Μονακό εναντίον της Μετς (20:00), για την 32η αγωνιστική της Ligue 1.

Αν συμβεί αυτό θα είμαι η πρώτη φορά που ο Πογκμπά θα παίξει ως βασικός, τρία χρόνια μετά, από τις 14 Μαίου του 2023, σε έναν αγώνα της Γιουβέντους με την Κρεμονέζε (2-0).

Ο Βέλγος προπονητής της Μονακό , Σεμπαστιάν Ποκονιόλι, δοκίμασε αυτήν την επιλογή στη χθεσινή προπόνηση, σύμφωνα με το RMC.

Εδώ και αρκετές ημέρες, ο Πογκμπά δεν έχει δεμένο το δεξί του γόνατό του , δεν φοράει πλέον νάρθηκα, όπως έκανε τακτικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Μονακό δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες της στη Ligue 1.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.