Ο Ολυμπιακός σκέφτεται την επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του σύμφωνα με την πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record».

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται την επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής αθλητικής εφημερίδας «Record», ο άλλοτε κόουτς των «ερυθρολεύκων» μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και ν’ αναλάβει ξανά την ομάδα του Πειραιά.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Μαρτίνς, ο οποίος εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Αλ Γκαράφα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024», αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 52χρονος τεχνικός, από τον περασμένο Νοέμβριο, δουλεύει στο Κατάρ, όπου κι ανέλαβε την Αλ Γκαράφα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μέχρι στιγμής μετράει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Μαρτίνς ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 2018 και σε μια τετραετία πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και το νταμπλ τη σεζόν 2019/20.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!