Η Άρσεναλ φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της τον Γιούρι Τίλεμανς της Άντερλεχτ με τον Αρτέτα να πιέζει για την απόκτησή του.

Η Άρσεναλ έχει συνδεθεί με πολλά ονόματα στις μεταγραφικές περιόδους. Ένα από αυτά ήταν του Ντέκλαν Ράις το καλοκαίρι, ενώ τον Ιανουάριο κατέθεσε προσφορές για την απόκτηση του Μόιζες Καϊσέδο, οι οποίες απορρίφθηκαν από την Μπράιτον. Ωστόσο, τελικά κατέληξαν να υπογράψουν τον Ζορζίνιο από την Τσέλσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Μπεν Τζέικομπς του CBS Sports, οι «κανονιέρηδες» συνεχίζουν να κυνηγούν τον Γιούρι Τίλεμανς και είναι το φαβορί για να αποκτήσουν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό και μάλιστα χωρίς χρήματα το καλοκαίρι.

«Η Άρσεναλ θα είναι ακόμα εκεί σίγουρα και ξέρουμε ότι ο Τίλεμανς ήθελε πολύ αυτή τη μετακίνηση πριν από ένα χρόνο και ήλπιζε ότι κάτι θα μπορούσε να προκύψει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά η Άρσεναλ κινήθηκε προς διαφορετική κατεύθυνση», παραδέχθηκε ο Τζέικομπς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!