Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Άρσεναλ στο... νήμα, καθώς συμφώνησε για την απόκτηση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι.

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Άρσεναλ, καθώς συμφώνησε για την απόκτηση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι! Ο Ιταλός μέσος είχε αποφασίσει να μην υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, μολονότι ήταν από τις βασικές επιλογές του Γκρέιαμ Πότερ για την ενδεκάδα των «μπλε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ζορζίνιο, ο οποίος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, ήθελε μια καλύτερη συμφωνία από την Τσέλσι, ζητώντας τις ίδιες αποδοχές με τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές στις 170 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Ο μάνατζερ του, Ζοάο Σάντος, ήταν δυσαρεστημένος από την πρόταση των «μπλε» και η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία μαζί του. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα συμφώνησε και με την Τσέλσι σ’ ένα ποσό που ανέρχεται στα 13,6 εκατ. ευρώ. Οι «κανονιέρηδες» συμφώνησαν και με τον Ζορζίνιο, ο οποίος θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο έως το 2024, με οψιόν ανανέωσης γι’ ακόμη ένα χρόνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!