Ο Ρόι Κιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βουτ Βέγκχορστ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε με την Μπέρνλι για την απόκτηση, με τη μορφή του δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, του Βουτ Βέγκχορστ, σε μια μεταγραφή που δέχτηκε πολλές επικρίσεις. Ρόι Κιν

Ο Ολλανδός φορ αγωνιζόταν δανεικός από την Μπέρνλι με τη φανέλα της Μπεσίκτας, αλλά μόλις έμαθε το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ συμφώνησε αμέσως να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ερικ Τεν Χαγκ, έψαχνε για έναν επιθετικό περιοχής και κατέληξε στην περίπτωση του συμπατριώτη του φορ. Ο 30χρονος διεθνής άσος έχει σκληρούς επικριτές, αλλά μαζί του δεν συμφωνεί μια παλιά δόξα της ομάδας, ο Ρόι Κιν:

«Διαφωνώ σε αυτούς που βιάζονται να επικρίνουν τον Βέγκχορστ. Πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει και χρειάζεται λόγο χρόνο για να προσαρμοστεί», τόνισε ο Ιρλανδός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!