Ο Έρικ τεν Χαγκ εξήγησε γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στην απόκτηση του Βουτ Βέγκχορστ ως δανεικό.

Ο Έρικ τεν Χαγκ εξήγησε γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στην απόκτηση του Βουτ Βέγκχορστ, με τον Ολλανδό επιθετικό να υποστηρίζεται ότι θα εκπλήξει κάθε αμφισβητία.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει αποδεσμευτεί από τους “κόκκινους διαβόλους” τον Νοέμβριο, ένας άλλος επιθετικός χρειαζόταν να αγοραστεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο διεθνής Ολλανδός είναι ο άνθρωπος στον οποίο στράφηκαν οι «Κόκκινοι Διάβολοι», με τον Τεν Χαγκ να είναι πεπεισμένος ότι ο 30χρονος -που ήρθε με βραχυπρόθεσμο δανεισμό από την Μπέρνλι- θα αποδείξει την αξία του, έχοντας γενικά εντυπωσιάσει στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συζητώντας την κίνησή του να φέρει έναν συμπατριώτη του, το αφεντικό της Γιουνάιτεντ, Τεν Χαγκ, δήλωσε στο Viaplay: «Νομίζω ότι ο Βουτ έχει εκπλήξει σε κάθε σύλλογο όπου έχει βρεθεί, εκτός από την Burnley, αλλά αυτό ήταν μόνο ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Τον γνωρίζω από τότε που ήταν 16 ετών και όπου κι αν έχει βρεθεί έχει εκπλήξει. Ναι, φυσικά και είναι ένας παίκτης που παρακολουθώ. Έχει δείξει σε όλους τους συλλόγους του ότι μπορεί να προσθέσει κάτι ή να ενισχύσει κάτι. Έχει απίστευτη νοοτροπία. Ακόμα και αμυντικά μπορεί να προσθέσει αξία σε μια ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!