Μιλώντας για το ματς με την Άρσεναλ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν λυπήθηκε κανένα και τόνισε πως «αν παίξουμε έτσι, θα μας διαλύσει».

Η Μάντσεστερ Σίτι μέσα σε 19 λεπτά μετέτρεψε το εις βάρος της 0-2 του πρώτου 45λεπτου από την Τότεναμ σε 4-2, πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Γκουαρντιόλα

Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ριάντ Μαχρέζ, ο οποίος είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Ο τεχνικός όμως των πρωταθλητών, Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν έκρυψε πως η ομάδα του δεν αποδίδει όπως ο ίδιος θα ήθελε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι σίγουρα χαρούμενος για τη νίκη, αλλά είμαστε μακριά από την ομάδα που ήμασταν. Παίξαμε καλά, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως η ανταγωνιστικότητα και άλλα στοιχεία από τα οποία είμαστε μακριά. Ημασταν τυχεροί, αλλά αργά ή γρήγορα θα αφήσουμε ξανά βαθμούς. Μας λείπει το πάθος, η φωτιά, η επιθυμία να νικήσουμε από το πρώτο λεπτό», τόνισε ο διάσημος Καταλανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς μας, οι οποίοι ήταν σιωπηλοί για 45 λεπτά. Γιούχαραν επειδή χάναμε, όχι επειδή παίζαμε άσχημα. Ίσως είναι σαν την ομάδα μας, ίσως ήμασταν τόσο άνετοι γιατί κερδίσαμε τέσσερα πρωταθλήματα σε πέντε χρόνια… Μετά το γκολ αντέδρασαν, αλλά δεν είναι αυτό το νόημα».

Όσο για το ματς με την Άρσεναλ, ο Γκουαρντιόλα δεν λυπήθηκε κανένα και τόνισε πως «αν παίξουμε έτσι, η Άρσεναλ θα μας διαλύσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!