Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-2 της Τότεναμ σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Premier League κάνοντας την ανατροπή από το 0-2 μέσα σε 12 λεπτά.

Η Μάντσεστερ Σίτι «γύρισε το διακόπτη» στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μέσα σε 19 λεπτά μετέτρεψε το εις βάρος της 0-2 του πρώτου 45λεπτου από την Τότεναμ σε 4-2, πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ριάντ Μαχρέζ, ο οποίος είχε δύο γκολ και μία ασίστ.

Νίκη, που έφερε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αλλά με ματς περισσότερο από τους «κανονιέρηδες». Οι Λονδρέζοι από την πλευρά τους έδειξαν για 45 λεπτά ότι ήταν έτοιμοι να κάνουν το 3Χ3 απέναντι στους «πολίτες», μετά το 1-0 και 3-2 της περασμένης σεζόν, αλλά δεν πήραν ούτε βαθμό και μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ έφυγαν με «σκυμμένα τα κεφάλια» και από το «Έτιχαντ»!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Σίτι παρά την «ψυχρολουσία» των τελευταίων λεπτών του πρώτου μέρους, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει σε μία τρομερή ανατροπή και να δώσει ένα τέλος στο σερί των δύο ηττών που προερχόταν σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον.

Για να συμβεί αυτό συνέβαλλε τα μέγιστα ο Μαχρέζ, ο οποίος σκόραρε στο 64΄ (έγινε το 3-2) και στο 89΄ (σφράγισε τη νίκη), ενώ νωρίτερα είχε δώσει την ασίστ στον Χάαλαντ στο 53΄, για το γκολ της ισοφάρισης (2-2).

Οι συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Λούις (81′ Γουόκερ), Ακάντζι, Στόουνς, Άκε, Γκιουντογκάν (81′ Μπερνάρντο Σίλβα), Ρόδρι, Γκρίλις, Μαχρέζ, Άλβαρες, Χάλαντ (90′ Ντίας)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις (78′ Λενγκλέ), Έμερσον (78′ Ρισάρλισον), Μπέντανκουρ (75′ Μπισουμά), Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς (69′ Σεσενίον), Κουλουσέβσκι, Σον, Κέιν

Η Βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!