Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, εκθείασε με τις πρόσφατες δηλώσεις του τον Μιχάιλο Μούντρικ, που ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, εξήγησε τι θα έχει να προσφέρει ο νεοαποκτηθείς Μιχάιλο Μούντρικ, μετά τη δύσκολη νίκη της ομάδας του επί της Κρίσταλ Πάλας.

Ο νεαποκτηθείς παίκτης αξίας 89 εκατ. λιρών (109 εκατ. δολαρίων) ήταν παρόντας στο Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς μια κεφαλιά- σφαίρα του Κάι Χάβερτζ ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει στην Τσέλσι μια σημαντική νίκη. Ο Πότερ υπογράμμισε τη σημασία της κατάκτησης βαθμών σε σχέση με την εφαρμογή του στυλ παιχνιδιού του, αν και ξεχώρισε τη νέα μεταγραφή του Μούντρικ ως ικανή να προσθέσει ένα στοιχείο επιθετικής φλόγας.

«Σήμερα είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Συνολικά παίξαμε αρκετά καλά, είχαν και αυτοί τις στιγμές τους, αλλά σήμερα το θέμα ήταν να πάρουμε τη νίκη – να την μεταφράσουμε ως τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που πίεζε πολύ», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι στους δημοσιογράφους. ”

«Προσπαθούμε να παίξουμε καλά και νομίζω ότι κατά καιρούς το κάναμε, πρέπει να καταλάβετε το πλαίσιο της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, οπότε δεν πρόκειται να παίζουμε συγκλονιστικό ποδόσφαιρο όλη την ώρα. Ο Χάβερτζ δούλεψε πολύ σήμερα. Πίεζε και πίεζε, χαίρομαι γι’ αυτόν που πέτυχε το νικητήριο γκολ».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Μούντρικ, ο Πότερ δήλωσε: «Είναι ένας νεαρός παίκτης με μεγάλο μέλλον, συναρπαστικός. Έχει το ένας εναντίον ενός, είναι άμεσος, επιτίθεται έξυπνα στα μετόπισθεν. Μπορεί να παραβιάσει εύκολα τις αντίπαλες μεγάλες περιοχές, αλλά παραβιάζει εύκολα και την εστία. Πραγματικά συναρπαστικός παίκτης, νομίζω ότι θα αρέσει στους οπαδούς μας. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Αν είμαι εδώ για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, θα είμαστε όλοι χαρούμενοι!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!