Ο Μιχάιλο Μούντρικ είναι και τυπικά παίκτης της Τσέλσι, αφού η συνεργασία τους πήρε επίσημη μορφή! - Συμβόλαιο για 8,5 χρόνια υπέγραψε ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά μία από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές. Ο Μιχάιλο Μούντρικ είναι παίκτης της Τσέλσι από την Κυριακή, με τη Σαχτάρ να εισπράττει συνολικά μαζί με μπόνους περί τα 100.000.000 ευρώ.

Ο παίκτης πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 8,5 χρόνων.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους «μπλε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea FC (@chelseafc)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάιλο Μούντρικ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Τσέλσι. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα και ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ για μένα, σε αυτήν τη φάση της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και αδημονώ να δουλέψω και να μάθω από τον Γκράχαμ Πότερ και το επιτελείο του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!