Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε μετά από αρκετό καιρό για το συμβάν με τον Τζόρνταν Πουλ, σχολιάζοντας τη σχέση των δύο παικτών.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε μετά από αρκετό καιρό για τη σχέση του με τον Τζόρνταν Πουλ, στον οποίο είχε επιτεθεί με γροθιά σε προπόνηση της ομάδας. Γκριν

«Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά μαζί. Τα ντουλαπάκια μας στα αποδυτήρια, είναι δίπλα-δίπλα. Πηγαίνουμε μαζί στο ίδιο λεωφορείο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αλλάζουμε στα ίδια αποδυτήρια. Τίποτα από αυτά δεν έχει αλλάξει. Αν έχει αλλάξει η σχέση μας; Φυσικά και έχει αλλάξει», τόνισε αρχικά ο Γκριν και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει στη σχέση μας. Εγώ είμαι πρόθυμος να προσπαθήσω, γιατί είμαι αυτός που έφταιγε. Έχουμε προχωρήσει πλέον μπροστά. Είναι διαφορετική η σχέση μας, όμως δεν περίμενα να είναι ποτέ ξανά η ίδια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!