Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-0 (6-1, 7-5) της Ελίζε Μέρτενς και αφιέρωσε τη νίκη στην Ελλάδα.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-0 (6-1, 7-5) της Ελίζε Μέρτενς για το United Cup και ακολούθως με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό με το ίδιο σκορ.

Έτσι, η Ελλάδα εξασφάλισε την πρωτιά και την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Μετά το τέλος του αγώνα της με τη Μέρτενς, τόνισε πως τη νίκη αυτή την ήθελε περισσότερο για τη χώρα μας παρά για την ίδια.

«Αν παίζεις μόνο για τον εαυτό σου σε ένα κανονικό τουρνουά, αν χάσεις είσαι μόνος σου, αλλά ήθελα να κερδίσω περισσότερο για την Ελλάδα παρά για τον εαυτό μου. Σημαίνει πολλά για εμένα, για την ομάδα, για τη χώρα μας. Είναι υπέροχο που είμαστε στον τελικό του Περθ.

»Η μπάλα πετούσε στον αέρα πολύ γρήγορα λόγω της ζέστης. Έπρεπε να ήμουν σταθερή και να προσπαθήσω να βρίσκω βαριά χτυπήματα. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά, παρότι είχα μια πτώση στο 2ο σετ. Βιαζόμουν λίγο, όμως το συνειδητοποίησα και το άλλαξα κατευθείαν.

»Πρέπει να βελτιώσω τις προσεγγίσεις στο φιλέ, πρέπει να είμαι πιο τολμηρή. Δουλεύω και πάνω στο service μου για να έχω καλύτερα ποσοστά, ενώ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για κάθε χτύπημα και αυτό είναι καλό. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα νιώθω καλύτερα και θα δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες», τόνισε η Μαρία Σάκκαρη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!