Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έκαναν πάρτι κόντρα σε Φλίπκενς/Γκερτς νικώντας με 2-0 σετ και οδήγησαν στο 4-1 την Ελλάδα.

Τη νίκη με 4-1 επί του Βελγίου πανηγύρισε η Ελλάδα στο United Cup. Η Εθνική μας ομάδα ήταν ασταμάτητη και στο διπλό, όπου οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Φλίπκενς/Γκερτς με 2-0 (6-3, 6-2).

Η πρόκριση στον τελικό ήρθε με τον ιδανικότερο τρόπο και η Εθνική μας ομάδα είναι έτοιμη για τον μεγάλο τελικό. Η θέση στον τελικό του Περθ είχε εξασφαλιστεί από νωρίς με τη νίκη της Σάκκαρη κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς, αλλά ο Στέφανος Σακελλαρίδης και το μεικτό όχι μόνο έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση, αλλά βελτίωσαν και το ρεκόρ στα γκρουπ (8-2). Τσιτσιπάς

Το τελικό 4-1 δείχνει και το βάθος που υπάρχει σαν ομάδα, καθώς ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο παρθενικό του παιχνίδι σε ΑΤΡ νίκησε, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε οριακά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!