Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-0 (6-1, 7-5) της Ελίζε Μέρτενς και εξασφάλισε την πρόκριση της Ελλάδας.

Την πρόκριση στον τελικό του United Cup εξασφάλισε η Ελλάδα. Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-0 (6-1, 7-5) της Ελίζε Μέρτενς και η χώρα μας προηγείται του Βελγίου με 2-1. 

Με δεδομένο ότι η Ελλάδα χρειαζόταν δύο νίκες για να εξασφαλίσει την πρωτιά, ο στόχος επετεύχθη, καθώς είχε νικήσει χθες κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Η Σάκκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μέρτενς. Στο πρώτο σετ ήταν… ισοπεδωτική, ενώ και στο δεύτερο που αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση ήταν εκπληκτική στο τέλος και πήρε τη νίκη.

Στον τελικό η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει είτε την Κροατία, είτε την Γαλλία. Ακολουθεί το μονό ανδρών με τον Στέφανο Σακελλαρίδη να παίζει απέναντι στον Ζιζού Μπεργκς.

Η Ελλάδα πήρε τη νίκη με τον εξαιρετικό Σακελλαρίδη

O Στέφανος Σακελλαρίδης σημείωσε τεράστια νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1 (5-7, 6-1, 6-3) του Ζιζού Μπεργκς και έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα, καθώς προηγείται με 3-1 του Βελγίου (σ.σ. ακολουθεί το διπλό).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ελληνας πρωταθλητής (Νο803) αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ATP διοργάνωση και επικράτησε του αντιπάλου του που είναι Νο 129.
Ο 18χρονος τενίστας παρά το γεγονός ότι έχασε οριακά το πρώτο σετ κατάφερε να βρει τα χτυπήματα και να νικήσει με ευκολία τα άλλα δύο.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα η Μαρία Σάκκαρη είχε επικρατήσει της Ελίζε Μέρτενς και είχε σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό. Εκεί η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει είτε την Κροατία, είτε την Γαλλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!