Ακόμα δύο εβδομάδες θα κάτσει εκτός παρκέ ο Στεφ Κάρι προκαλώντας... πονοκέφαλο στις τάξεις των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Εκτός δράσης για ακόμη δύο εβδομάδες, θα μείνει ο Στεφ Κάρι, καθώς ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, ταλαιπωρείται από μερική εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο, όπως ανακοίνωσαν οι Γκόλντεν Στέϊτ Ουόριορς.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από τους πρωταθλητές, ο Κάρι υπεβλήθη πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι «υπάρχει καλή καλή πρόοδος» στην ανάρρωσή του και πως η κατάσταση του «θα επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες». Πάντως, για να επιστρέψει στις προπονήσεις, θα πρέπει να σταματήσουν οι πόνοι.

Ο 34χρονος άσος, θα χάσει τουλάχιστον έξι αγώνες τις επόμενες δύο εβδομάδες, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με το Μέμφις.

Ο δύο φορές MVP της κανονικής περιόδου, ο οποίος τραυματίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου στην Ινδιανάπολη, έχασε τα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του.

Ο Κάρι, έχει ταλαιπωρηθεί από μακροχρόνιους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός στο αριστερό χέρι το 2019. Για την αποκατάστασή του, απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση και ανάρρωση αρκετών μηνών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!