Αγωνία στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για τον Στεφ Κάρι, ο οποίος και τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο κόντρα στους Πέισερς.

Συναγερμός έχει σημάνει στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς λόγω του Στεφ Κάρι, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Πέισερς. Μάλιστα, ο σταρ των «πολεμιστών» αποχώρησε από το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο και πλέον επικρατεί αγωνία για την κατάστασή του.

Συγκεκριμένα, ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα από τον Τζέιλεν Σμιθ. Έπιασε ακαριαία τον αριστερό του ώμο κάνοντας μία γκριμάτσα πόνου. Αμέσως, έγινε αλλαγή, πήγε στον πάγκο της ομάδας και λίγο αργότερα κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, από όπου δεν επέστρεψε.

Μετά τον αγώνα ο Κάρι είχε πάγο στον ώμο αλλά η σοβαρότητα του τραυματισμου του εκτιμηθεί αφού υποβληθεί σε μαγνητική.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!