Άνω κάτω έχει γίνει η Ρόμα τις τελευταίες ώρες μετά το ματς με τη Σασουόλο - Ζήτησε εξηγήσεις από τον Μουρίνιο ο ατζέντης του Κάρσντορπ.

Ο ατζέντης του αμυντικού της Ρόμα, Ρικ Κάρσντορπ, Γιόχαν Χένκες δήλωσε την Πέμπτη (10/11) ότι θέλει εξηγήσεις από τον προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο σχετικά με τα σχόλιά του ότι ένας από τους παίκτες του πρόδωσε τους συμπαίκτες του.

Ο Μουρίνιο είπε την Τετάρτη (9/11) ότι ένας ποδοσφαιριστής της Ρόμα είχε δείξει κακή συμπεριφορά κατά την ισοπαλία (1-1) με τη Σασουόλο για τη Serie A. Ο Πορτογάλος προπονητής αρνήθηκε να κατονομάσει τον παίκτη. Ωστόσο, τα ιταλικά μέσα ανέφεραν ότι επρόκειτο για τον Ολλανδό Κάρσντορπ.

«Είμαστε έκπληκτοι με τις δηλώσεις του Μουρίνιο, οι οποίες παραπέμπουν στον Ρικ, χωρίς ο Μουρίνιο ή η Ρόμα να αναφέρουν το όνομά του. Θέλουμε μια εξήγηση από το σύλλογο για τα λόγια του προπονητή και πώς το έκανε», είπε ο Χένκες στο ολλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NOS και κατέληξε:

«Δεν αντιμετωπίζεις έτσι έναν παίκτη που παίζει στη Ρόμα για πέντε χρόνια».

Ο Ολλανδός διεθνής Κάρσντορπ εντάχθηκε στη Ρόμα το 2017 από τη Φέγενορντ. Φέτος, έχει παίξει 11 αγώνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!