Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε ξανά την έκπληξη και αυτή τη φορά συμμετείχε σε βίντεο κλιπ του γνωστού ράπερ Stormzy.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει επανειλημμένα αποδείξει πως δεν είναι ένας απλός προπονητής. Αυτή τη φορά το απέδειξε αφού συμμετείχε σε βίντεο κλιπ του Βρετανού ράπερ Stormzy.

Ο τελευταίος κυκλοφόρησε το αναμενόμενο μουσικό του βίντεο για το «Mel Made Me Do It» και σε αυτό πρωταγωνιστεί και ο Special One.

Συγκεκριμένα, περίπου στα μέσα του βίντεο κλιπ, ο Stormzy λέει την ατάκα «I prefer not to speak like I’m Jose: Προτιμώ πραγματικά να μη μιλάω, αν μιλήσω, έχω πρόβλημα», και στη συνέχεια ακολουθεί πραγματικό ηχητικό υλικό από μια συνέντευξη τύπου του Μουρινίο ο οποίος λέει: «Προτιμώ πραγματικά να μη μιλάω, αν μιλήσω, έχω πρόβλημα».

Τότε, το πλάνο μεταφέρεται σε ένα δωμάτιο με τη συνοδεία του Stormzy και τον Μουρίνιο να στέκεται στο πλάι. Καθώς η κάμερα πλησιάζει, οι δυο τους κάνουν τη χειρονομία για «ησυχία».

Δείτε το βίντεο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!