Ο Μαξ Φερστάπεν και η Red Bull αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Sky Sports στο Grand Prix του Μεξικού.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν και η ομάδα του, Red Bull, αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν τον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Sky Sports, στο Grand Prix του Μεξικού, Γιατί; Λόγω «μόνιμης ασέβειας».

Ο Ολλανδός οδηγός και οι ιθύνοντες της Red Bull, δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση του Sky F1 κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Grand Prix του Μεξικού, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο του Φερστάπεν, εξηγώντας την στάση του στην συνέντευξη Τύπου.

«Εφέτος, υπήρχε μια συνεχής έλλειψη σεβασμού, ειδικά από ένα άτομο. Και αυτό αρκεί. Δεν το δέχομαι», επεσήμανε ο 25χρονος Ολλανδός «πιλότος». Και όπως όλα δείχνουν, αυτή η απόφαση, ελήφθη μετά από ένα σχόλιο του δημοσιογράφου, Τεντ Κράβιτζ, την περασμένη εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος, χρησιμοποίησε την λέξη «κλεμμένο», αρκετές φορές όταν αναφέρθηκε στον τίτλο του Φερστάπεν το 2021, που κατέκτησε ο νεαρός Ολλανδός στο τελευταίο GP στο Άμπου Ντάμπι, με αντίπαλο τον Βρετανό, Λιούϊς Χάμιλτον. Επίσης, ο Κράβιτς, αποκαλεί τον Χάμιλτον «οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή», παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει επτά τίτλους.

«Δεν μπορείς να ζήσεις στο παρελθόν. Πρέπει να προχωρήσεις», πρόσθεσε ο Φερστάπεν, ο οποίος χαρακτήρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «ένα πολύ τοξικό μέρος». Ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, δήλωσε ότι η ομάδα είναι «απογοητευμένη από μια σειρά απαξιωτικών σχολίων που έγιναν στον Sky».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!