Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από το Champions League και έθεσε στόχο το πρωτάθλημα.

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Γιουβέντους για την συνέχεια του Champions League, είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αλέγκρι

Μάλιστα, λίγο μετά την «καταδικαστική» εκτός έδρας ήττα με 4-3 από την Μπενφίκα, ο Ιταλός προπονητής της «γηραιάς κυρίας», τόνισε με νόημα:

«Το συναίσθημα, είναι ότι είχαμε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα έπρεπε να υπάρχει ισορροπία. Είμαι θυμωμένος και λυπημένος, γιατί αποκλεισθήκαμε από το Champions League. Αλλά τώρα, πρέπει να σκεφθούμε το πρωτάθλημα. Το Σάββατο στο Λέτσε, πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Το πρώτο μέρος της σεζόν, σαφώς δεν είναι καλό, γιατί μείναμε εκτός συνέχειας στο Champions League και είμαστε λίγο πίσω στο πρωτάθλημα.

»Πρέπει να προσπαθήσουμε και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Και την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στον τελευταίο αγώνα, θα έχουμε τουλάχιστον την δυνατότητα, να προσπαθήσουμε για να συνεχίσουμε στο Europa League. Πρέπει να ανακτήσουμε σωματική και ψυχική ενέργεια.

»Αυτή η ήττα, στην πραγματικότητα, θα είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα και μέρος της πορείας μας για να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτήν την δουλειά, οι παίκτες έδειξαν ενέργεια και θέληση». Αλέγκρι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!