Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε με τους Μπακς για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φρόντισε να έχει μαζί τις αγαπημένες του καραμέλες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως μπορούμε να φανταστούμε, στερείται πολλά πράγματα στην καθημερινή του ζωή για να είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Ωστόσο, ακόμα κι εκείνος χρειάζεται ένα… cheat meal κάποιες φορές μέσα στο αυστηρό του πρόγραμμα.

Την περσινή σεζόν, ο Greek Freak είχε ουκ ολίγες φορές εκδηλώσει την αγάπη του για τα γνωστά μπισκότα «Oreo». Φέτος, όμως, ο πρωταγωνιστής στα cheat days του είναι άλλος. Ο σούπερ σταρ των Μπακς άφησε πίσω του τα μπισκότα και το γύρισε στις καραμέλες. Συγκεκριμένα, πλέον εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία την λατρεία που έχει στα Skittles.

Μάλιστα, τώρα που οι Μπακς ταξιδεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στα πλαίσια της προώθησης του ΝΒΑ, ο Γιάννης φρόντισε να έχει μαζί του τα απολύτως απαραίτητα. Και φυσικά μία σακούλα Skittles.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε πολλές συνεντεύξεις Τύπου, πέρυσι, πήγαινε με κάποιες… λιχουδιές παραμάσχαλα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!