Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν σταματήσει το μπάσκετ, θέλει να εξαφανιστεί και να μην τον ξέρει κανείς, ακριβώς όπως στη Σουηδία.

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΝΒΑ. Ο «Giannis» μίλησε για την «επόμενη ημέρα», όταν αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ.

Όπως είπε, θα ήθελε να εξαφανιστεί και να μην ασχολείται κανένας μαζί του.

«Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφηγήθηκε την ιστορία που είχε πάει ταξίδι στη Σουηδία και δεν τον αναγνώριζε κανείς.

«Πήγα στην Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα ρωτούσαν όλοι “ήταν αυτός ο Γιάννης;” Είναι αλήθεια. Κάποια στιγμή ανέβασα ένα βίντεο στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα “Κανείς δεν με ξέρει, Ναι!” Και όλοι γυρνούσαν με κοιτούσαν και ρωτούσαν “ποιος στο διάολο είναι αυτός” και συνέχιζαν να περπατούν. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς» τόνισε ο «Greek Freak».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το παράδειγμα του Τιμ Ντάνκαν

«Θέλω να γίνω σαν… πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό» συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το πώς ονειρεύεται τη ζωή του μετά το μπάσκετ.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος “Α, ναι ο Γιάννης, πού βρίσκεται;”».

«Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα» κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.