Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον 2 με 3 εβδομάδες.

Ολυμπιακός και προβλήματα πάνε μαζί. Σοβαρότερο απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα στο γόνατο που αποκόμισε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στο χθεσινό (2/10) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, διαπιστώθηκε ότι ο Μαροκινός επιθετικός θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός γηπέδων, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και τα δύο ματς του Europa League με την Καραμπάχ καθώς και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Το μεγαλύτερο πλήγμα είναι πως θα απουσιάσει και από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αμφίβολο παραμένει το αν θα προλάβει και το ευρωπαϊκό ματς με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου.

Η απουσία του Ελ Αραμπί δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Μίτσελ. Ιδιαίτερα για τα παιχνίδια του Europa League, όπου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπακαμπού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!