Συνεχίζουν μαζί Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ολυμπιακός, αφού συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δύο ακόμη χρόνια ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Οι Πειραιώτες ήθελαν πολύ να διατηρήσουν τον Μαροκινό “μπομπέρ” στο ρόστερ τους και την επόμενη ημέρα της φιέστας ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε μαζί του. Από τότε πέρασαν αρκετές ημέρες, αλλά τα σημάδια έδειχναν ότι ο έμπειρος επιθετικός θα έλεγε το “ναι” στον Ολυμπιακό.

Παίκτης, διοίκηση και προπονητής ήθελαν να συνεχίσουν μαζί αυτή την πετυχημένη συνεργασία. Την Τρίτη διαλύθηκε κάθε αμφιβολία για το μέλλον του Μαροκινού, αφού βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Εκείνο που απέμενε ήταν να γίνει και επίσημο. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανάρτησε στα social media φωτογραφία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και γράφοντας “2024”. Γι’ ακόμα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Μαροκινός επιθετικός.

O Ελ Αραμπί αγωνίζεται στον Ολυμπιακό εδώ και μια τριετία, μετρώντας 151 εμφανίσεις, 78 γκολ και 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη σεζόν βρήκε 23 φορές δίχτυα και μοίρασε 4 ασίστ σε 51 ματς, σκοράροντας σε κάθε διοργάνωση που αγωνίστηκαν οι Πειραιώτες (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη).

Απομένει, πλέον, η ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό, κάτι που αποτελεί τυπικό ζήτημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!