Ο Γκράχαμ Πότερ μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στον πάγκο της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Γκράχαμ Πότερ ξεκινάει σήμερα τη διαδρομή του από τον πάγκο της Τσέλσι. Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον, αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ στις 8 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η Τσέλσι έχει παίξει μόνο μία φορά έκτοτε, στην ισοπαλία 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στο Champions League.

Η Τσέλσι επισκέπτεται την Κρίσταλ Πάλας και ο Πότερ εμφανίζεται ανυπόμονος: «Χρησιμοποιήσαμε το χρόνο για να γνωρίσουμε ανθρώπους σε ένα περιβάλλον χωρίς παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να πάμε να παίξουμε. Εκεί πραγματικά μαθαίνεις για τα πάντα», είπε στους δημοσιογράφους ο Πότερ, του οποίου η ομάδα είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ ακυρώθηκε μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτοτε ο Πότερ έχασε τους περισσότερους παίκτες του, οι οποίοι πήγαν στις εθνικές στους ομάδες.

«Είναι μέρος της δουλειάς, μέρος της πρόκλησης. Μπορούμε να σκεφτόμαστε όσο λείπουν, να κάνουμε αναλύσεις και να παρακολουθούμε παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι με το πώς δουλεύουμε, έξυπνοι με το πώς χρησιμοποιούμε το χρόνο μας. Σε έναν κόσμο με πολλές προκλήσεις, δεν νομίζω ότι θέλουν να με ακούν να παραπονιέμαι», συνέχισε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επίσκεψη στην Κρίσταλ Πάλας:

«Μου αρέσει η ατμόσφαιρα εκεί, είναι ένα σωστό γήπεδο ποδοσφαίρου, οι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα και δυσκολεύουν τους φιλοξενούμενους, όποιος κι αν είναι. Ανυπομονούμε για αυτήν την πρόκληση, αλλά οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ανυπομονώ.»

Ο Πότερ επιβεβαίωσε ότι η Τσέλσι θα αγωνιστεί χωρίς τους Καντέ και Μέντι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!