Προπονητής της Τσέλσι είναι κι επίσημα ο Γκράχαμ Πότερ, καθώς ανακοινώθηκε κι επίσημα η συμφωνία του με τη διοίκηση των «μπλε».

Ήταν ουσιαστικά γνωστό αλλά πλέον είναι γεγονός με κάθε επισημότητα. Ο Γκράχαμ Πότερ είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι.

O 47χρονος Άγγλος τεχνικός παρουσίασε εξαιρετική δουλειά στην Μπράιτον και έτσι «κέρδισε» το δικαίωμα για τη θέση του προπονητή και σε έναν κορυφαίο σύλλογο της Premier League, με την Τσέλσι να του δίνει την ευκαιρία.

Ο Πότερ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλε», αφήνοντας την Μπράιτον μετά από μία τριετία.

«Είμαι πολύ περήφανος που θα εκπροσωπώ την Τσέλσι, έναν φανταστικό σύλλογο. Ανυπομονώ να γνωρίσω και να δουλέψω με τους παίκτες για να αναπτύξω μια ομάδα και μια κουλτούρα για την οποία οι οπαδοί θα νιώθουν υπερηφάνεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 47χρονος κόουτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!