Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Μετά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε πως πέρασε δύσκολα όταν έφυγε από την Ελλάδα και χρειάστηκε ένα διάστημα να αναπληρώσει δυνάμεις, αλλά πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ένα project που θα ταιριάζει με τα θέλω και τους προσωπικούς του στόχους. Πάντως, έδειξε πως έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του ελληνικού και του πορτογαλικού ποδοσφαίρου ως προς τον χρόνο παιχνιδιού. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι χειρότερα από το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Είναι θέμα κουλτούρας. Όταν πάμε σε διεθνείς αγώνες, πηγαίνουμε με ένα πνεύμα καλών παραστάσεων και καλών παιχνιδιών, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει προστασία, διαχείριση και στρατηγικές, στις οποίες οι παίκτες είναι συνηθισμένοι από τις προπονήσεις τους. Υπάρχουν πολλά πράγματα που αλλάζουν και, όταν αποχωρούν από τα πρωταθλήματά τους, δηλαδή το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, για το οποίο μιλάμε, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, γιατί αυτή η κουλτούρα έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια».

Για τη ζωή του χωρίς ομάδα:

«Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές. Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας».

Για την προοπτική να επιστρέψει στην Πορτογαλία:

«Δεν το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Θα ήθελα να έχω ένα καλό πλάνο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου. Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!