Η Γιουβέντους κάνει μία τραγική χρονιά ως τώρα σε αγωνιστικό επίπεδο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα πάρει 80 εκατομμύρια αν απολυθεί.

Το ξεκίνημα της Γιουβέντους σε Ιταλία κι Ευρώπη, αγγίζει τα όρια της… απογοήτευσης. Οι φίλαθλοι της «γηραιάς κυρίας», αντιδρούν έντονα με την παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οπως όμως, αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», η διοίκηση των «μπιανκονέρι» θα σκεφθεί πολύ καλά πριν αποφασίσει να απολύσει τον Ιταλό προπονητή. Κι αυτό, επειδή ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με απόφαση της Γιουβέντους, θα κοστίσει περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ! Ενα ποσό που δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά.

«Το διαζύγιο με τον Μαξ δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της Γιούβε, για οικονομικούς λόγους. Η απόλυση θα κόστιζε, όσο ένας κορυφαίος παίκτης κι ένας νέος τεχνικός. Αυτό περιπλέκει την υπόθεση», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ενώ όσον αφορά στην Ιντερ, που επίσης βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη, η «La Gazzetta dello Sport», δημοσιεύει τις δηλώσεις του Σιμόνε Ιντσάγκι, ο οποίος τονίζει πως ο σύλλογος «είναι μαζί του»:

«Ο Ιντζάγκι αποκαλύπτει πώς να λυθεί η κρίση. Ο προπονητής είναι πεπεισμένος, πως η αλλαγή θα γίνει μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...