Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε ενόψει του ματς της Γιουβέντους με τη Μόντσα αλλά και για τα σενάρια περί απόλυσής του που τον διασκεδάζουν.

Η Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της ενώ και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα ήθελε. Πολλοί υποστήριξαν πως η θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η… καρέκλα του τρίζει. Ο 55χρονος Ιταλός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μόντσα, αντιμετώπισε με χιούμορ όλες αυτές τις φήμες, λέγοντας πως τον διασκεδάζουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Είμαι ικανοποιημένος για τις φήμες περί απομάκρυνσης του Αλέγκρι, ήταν κάτι που μου έλειπε, ήταν μία έλλειψη που ένιωθα. Με τη διοίκηση μιλάμε για όλες τις ημέρες με ήρεμο τρόπο και τα αναλύουμε. Δίνω πάντα εξηγήσεις στη διοίκηση.

Θα πρέπει να σκέφτομαι τη δουλειά, να παραμείνουμε ήρεμοι επειδή μόνο να βελτιωθούμε μπορούμε. Ξέρετε γιατί μου έλειπε να μιλάμε για την απόλυση; Επειδή όταν υπάρχει ένα μισό αποτέλεσμα, ο Αλέγκρι είναι υπό αμφισβήτηση.

Με διασκεδάζει, σας καταλαβαίνω πολύ. Πιστεύω ότι μιλάω αρκετά ιταλικά και ότι μιλάω σωστά. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό πο κάνουμε. Είναι φυσιολογικό τα αποτελέσματα να κρίνουν τη δουλειά τη δική μου και του επιτελείου μου αλλά είναι λογικό.

Αντίδραση; Θα πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντι στην Μόντσα. Εντός έδρας έχει κάνει μεγάλα ματς, έχει καλές μονάδες. Τι έχω κάνει λάθος ως τώρα; Ίσως στις αλλαγές, ίσως στην προετοιμασία, έχω κάνει αρκετά λάθη. Υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν αρνητικά πράγματα και εγώ που βλέπω μέσα στα αρνητικά μία πιθανότητα βελτίωσης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribeκαι στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...