Ο Σαντιό Μανέ είχε όρεξη για πλάκα και κορόιδεψε τον Τόμας Μίλερ ενόψει του ματς της Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα

Η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα, ξεχωρίζει από την 2η αγωνιστική του Champions League, δεδομένου ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, φορώντας πλέον τα «μπλαουγκράνα» θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Βαυαρούς, στο Μόναχο, όπου αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά και διέπρεψε την τελευταία οκταετία. Μανέ

Ο αποψινός, είναι σίγουρα ένας ιδιαίτερος αγώνας, τόσο για τον Πολωνό κορυφαίο επιθετικό της τελευταίας διετίας στην Ευρώπη, όσο και για τους μέχρι πριν από μερικούς μήνες, συμπαίκτες του, όπως οι Τόμας Μίλερ.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αποψινού ντέρμπι, ο Γερμανός επιθετικός, αναφέρθηκε στην «πλάκα» που του έκανε ο Μανέ:

«Ο Σαντιό αστειεύθηκε, λέγοντάς μου να μην κάνω λάθος και πασάρω την μπάλα στον… Λεβαντόφσκι, κατά την διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μην επικεντρωθούμε πολύ στον Λέβι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!