H FIBA αποθεώνει με κάθε ευκαιρία τον Greek Freak, τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή τις τρομακτικές του εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πρόσωπο των ημερών. Και το πρόσωπο ολόκληρου του Ευρωμπάσκετ. Ντόντσιτς και Γιόκιτς ηγούνται των Εθνικών τους ομάδων, αλλά ο «Greek Freak» έχει άλλη αίγλη όντας ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

Ο πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποιεί… τρομακτικές εμφανίσεις με το εθνόσημο, συγκεντρώνοντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Και φυσικά κάθε είδους διθυραμβικά σχόλια. Και αδιαμφισβήτητα, όχι άδικα. Αξίζει κάθε ένα από αυτά.

Ένα από αυτά ήρθε και από τη FIBA, που διερωτήθηκε αν είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στην Ουκρανία πετυχαίνοντας 41 πόντους. Έκανε έτσι ρεκόρ καριέρας με την Εθνική ενώ πέτυχε τους περισσότερους πόντους σε ματς του Ευρωμπάσκετ μετά τους 43 του Νοβίτσκι το 2001.

«Είναι ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο;» αναρωτήθηκε ρητορικά η FIBA στον λογαριασμό του Eurobasket στο Facebook αποθεώνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της FIBA

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!