Ο Αντετοκούνμπο είναι το «πρόσωπο του Eurobasket» με την FIBA να υποκλίνεται ακόμα μία φορά στον «Greek God».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει πράγματα και… θαύματα στο φετινό Eurobasket αναγκάζοντας τους πάντες να του υποκλίνονται. Είτε τον θεωρούν τον κορυφαίο εν ενεργεία μπασκετμπολίστα, είτε όχι, όλοι υποκλίνονται στον «Greek Freak». 

Ή όπως τόνισε η FIBA με ανάρτηση στο instagram, στον «Greek God», τον Έλληνα… Θεό. Όπως αναφέρει στη λεζάντα του post η FIBA, o Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε με επιτυχία την «πίστα» του «Greek Freak» και προήχθη σε «God». 

Δείτε την ανάρτηση της FIBA:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

Και όλα αυτά μετά την απίθανη εμφάνισή του κόντρα στην Ουκρανία. Απέναντι στους Ουκρανούς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 41 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας με την Εθνική. Και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να περάσει τα ρεκόρ του Νίκου Γκάλη με το εθνόσημο.

Δείτε την εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Ουκρανία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!