Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει, ώστε ο Μαρσέλο να ανακοινωθεί από τη Λέστερ.

Ο Μαρσέλο από τότε που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν απασχόλησε και ιδιαίτερα το ρεπορτάζ κάποιας ομάδας. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήθελε και θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Έτσι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι μία… ανάσα από τη Λέστερ.

Ο Μαρσέλο ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Premier League, για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού συμφώνησε σε όλα με την Λέστερ. Ο Βραζιλιάνος άσος θα υπογράψει τις επόμενες ώρες συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τις «αλεπούδες».

Ο Βραζιλιάνος, που θεωρείται ο καλύτερος αριστερός αμυντικός των τελευταίων ετών αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 34χρονος, που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου (25 τίτλοι) μετά από 15 χρόνια αποχαιρέτησε την Μαδρίτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!