Η Λίβερπουλ θα πραγματοποιήσει τελικά τη μεταγραφή που έψαχνε στη μεσαία γραμμή, αποκτώντας με τη μορφή δανεισμού τον Αρτούρ Μέλο από τη Γιουβέντους.

Από το πουθενά… Αρτούρ για τη Λίβερπουλ! Τις επόμενες ώρες ο Αρτούρ θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για να υπογράψει το συμβόλαιο του δανεισμού του στη Λίβερπουλ και να ενισχύσει το χώρο του κέντρου, όπως ακριβώς το επιθυμούσε ο Κλοπ.

O Γερμανός προπονητής ελπίζει πως η εμπειρία του 26χρονου μέσου, μπορεί να δώσει στη μεσαία γραμμή των «Reds» τη σπιρτάδα που της λείπει, αλλά συνάμα αποτελεί μία λύση της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά μετά τους τραυματισμούς.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος περνάει ιατρικά από τη Λίβερπουλ και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Ο Αρτούρ δεν υπολογιζόταν από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί λεπτό με τη Γηραιά Κυρία, έχοντας μείνει στις 63 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ) σε μια διετία στα Μπιανκονέρι.

Ο Αρτούρ δέχθηκε το τηλεφώνημα από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης και αμέσως είπε το «ναι» για τη μεταγραφή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!