Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στην τελική ευθεία το θέμα της επιστροφής του Παναγιώτη Ρέτσου, την ώρα που είναι πολύ πιθανή και αυτή του Κώστα Φορτούνη.

«Τρέχουν» για τα καλά τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε όλα τα «μέτωπα». Οι «ερυθρόλευκοι» έστω και στα πέναλτι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League και εκπλήρωσαν τον βασικό στόχο που είχαν θέσει μετά την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν. Αυτό όμως δεν αρκεί. Ο Ολυμπιακός ήδη έχει θέσει τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους του και μάλιστα θέλει να τους «κλείσει» όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Ρέτσος

Η υπόθεση της επιστροφής του Παναγιώτη Ρέτσου πλέον έχει δρομολογηθεί για τα καλά και όλα δείχνουν πως είναι απλώς θέμα ημερών για να κλείσει το deal και να βρεθεί ξανά στην ομάδα όπου αναδείχθηκε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός.

Ο Ρέτσος ήταν από την πρώτη στιγμή θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στους «ερυθρόλευκους», με τον οποίο έχει ένα διαφορετικό «δέσιμο». Γνωρίζει καλά την ομάδα, την φιλοσοφία της, τα αποδυτήρια, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και με την ποιότητά του μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Ο 24χρονος στόπερ αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες πωλήσεις του Ολυμπιακού (παραχωρήθηκε με το ποσό των 17.500.000 ευρώ στη Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Αύγουστο του 2017) και την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε επίσης στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Σεντ Ετιέν. Από τον Ιανουάριο του 2022 ανήκει στην Ελλάς Βερόνα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ρέτσος έχει μπει, λοιπόν, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, επομένως η διαπραγμάτευση γινόταν πιο εύκολη. Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του και είναι έτοιμος να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα.

Τι θα κάνει με Φορτούνη;

Την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανή η αλλαγή στα δεδομένα για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη. Αν δεν προκύψει κάποια πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να μπει από την επόμενη εβδομάδα μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Κορμπεράν περιμένει να τον εντάξει στις προπονήσεις, πάντα αν δεν προκύψει κάτι σημαντικό στις μέρες που μεσολαβούν. Πλέον ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να αποδείξει την αξία του για ακόμα μία φορά στο χορτάρι.

Ο Κώστας Φορτούνης έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης για να δει από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Δεν αποκλείεται Ολυμπιακός και Φορτούνης να ανοίξουν κουβέντα και για νέο συμβόλαιο. Το ισχύον συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού εκπνέει τον Ιούνιο του 2023. Τίποτα όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρο ακόμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!